Avantajele pompelor de caldura

  • Costuri reduse:

Pompele de căldură utilizează căldura solară înmagazinată în aer, apă şi sol, resurse naturale ce se regenerează continuu. Energia termică produsă de pompa de căldură este obținută prin utilizarea energiei solare pastrate (gratis) în aer, apă şi sol, în proporție de 75%, şi completată de numai 25% energie de propulsie sub formă de curent electric. Prin urmare folosirea pompelor de căldură reduce dependenţa de preţurile în continuă creştere a petrolului şi gazelor naturale,  reflectată în reducerea cu până la 50% a costurilor cu energia.

  • Siguranţă:

Pompele de căldură nu presupun existenţa unei flăcări sau depozitarea de combustibili, ceea ce elimină pericolul scurgerilor de substanţe toxice sau al exploziilor.

  • Apă caldă cu pompa de căldură:

Necesarul de apă caldă menajeră pentru gospodăria dumneavoastră este asigurat prin sistemul de încălzire cu pompa de căldură, şi presupune doar existenţa unui cazan de de colectare.

  • Disponibilitate prelungită:

Cu ajutorul pompelor de căldură este posibilă încălzirea indiferent de perioada zilei sau de anotimp, cu o mare parte de energie solară.

  • Ecologice:

Pompele de căldură încălzesc fără generarea unei flăcări, şi astfel nu sunt emise substanţe toxice. Tehnologia avansată ce asigurp funcţionarea pompelor de căldură ajută la conservarea naturii pentru generaţiile următoare.

  • Silenţioase:

Datorită izolării sunetului şi vibraţiilor, pompele de căldură sunt deosebit de silenţioase.

  • Compacte:

Pompele de căldură pot fi amplasate în condiţii optime în orice spaţiu locuibil, dar şi în orice pivniţă sau spaţiu de depozitare, atâta timp cât este un mediu uscat şi ferit de rugină. Centrala termică cu pompă de căldură necesită un spaţiu similar unei maşini de spălat. Sunt disponibile variante compacte special create pentru apartamente.

  • Diversitate/Flexibilitate:

Pompele de căldură sunt disponibile în forme variate, atât din punct de vedere al alimentării, al capacităţii, al funcţiilor suplimentare (de ex: aerare, recuperare căldură, răcire, etc) sau al destinaţiei (apartament, clădiri noi, clădiri reabilitate, etc).

  • Calitate certificată:

Pompele de căldură Siemens- Novelan sunt distinse cu certificări internaţionale, acordate pentru caracteristicile tehnice avansate şi gradului ridicat de eficienţă.

GreenPointSolutions promoveaza un viitor inteligent si econom aducand in Romania tehnologii folosite cu succes de mai bine de 30 de ani!

Partenerii nostri:


 
Website by frONema concept