Pompe de Caldura

Pompele de căldură utilizează resurse curate şi naturale (aer, pământ, apă) care se regenerează continuu. Pompele de căldură încălzesc fără să genereze nicio flacără, astfel încât emisia de substanţe toxice în spaţiul de locuit este nulă.

Pompa funcţionează ca un frigider, dar invers: frigiderul extrage căldura din alimente, pompa de căldură extrage căldura dintr-un mediu “rece” şi o introduce în locuinţă.

Prin pompa de căldură circulă un fluid. Acesta absoarbe căldura pusă la dispoziţie de sursa de energie printr-un vaporizator. Ulterior, fluidul este comprimat de o pompă. Prin această comprimare creşte presiunea şi temperatura fluidului iar acesta se transformă în gaz. Prin condensator, aburul fierbinte cedează căldura circuitului de apă fierbinte. Astfel, substanţa devine din nou lichidă, fluidul cedează din nou energie şi circuitul pompei de caldură poate fi reluat.

 


Pompele de căldură sunt disponibile în diverse modele şi capacităţi, atât pentru spaţii de locuit cât şi pentru spaţii de birouri, industriale  sau comerciale (producţie, depozitare, spitale, hoteluri, şcoli, centre comerciale, sere agricole, etc).

 


siemens_pompe de caldura.pdf

novelan- seria profesionala.pdf


GreenPointSolutions promoveaza un viitor inteligent si econom aducand in Romania tehnologii folosite cu succes de mai bine de 30 de ani!

Partenerii nostri:


 
Website by frONema concept