PROTEKTOR – releu de protecţie împotriva şocurilor electrice


Produsul ProteKtor este destinat protejării aparatelor electrocasnice  împotriva şocurilor electrice. Aparatul citeşte tensiunea şi curentul de intrare şi întrerupe curentul în cazul în care apar anomalii (supra-tensiune sau joasă  tensiune). În acest fel ProteKtor oferă protecţia tuturor consumatorilor din locuință.
Atributele ce diferenţiaza PROTEKTOR de soluțiile existente pe piaţa din România în acest moment sunt:
 

  1. PROTEKTOR funcţionează automat. La variaţia curentului electric peste sau sub limitele setate, Protektor va întrerupe circuitul electric. La revenirea tensiunii în limitele reglate, Protektor va permite din nou alimentarea consumatorilor electrocasnici. Este un mare avantaj deoarece nu trebuie să fii acasă sau la birou permanent pentru a reporni circuitul electric. Niciun alt dispozitiv de pe piaţă nu are această capacitate. Avantajul funcţiei automate este că aceasta permite repornirea curentului fără intervenţie umană.
  2. PROTEKTOR are posibilitatea de reglare a  vârfurilor de tensiune la care să întrerupă curentul. Niciun alt dispozitiv de pe piaţa din România nu are această opţiune.
  3. PROTEKTOR protejează şi la supra-tensiune dar şi la joasă tensiune, spre deosebire de dispozitivele existente în țara noastră.  Până acum singura soluţie era să cumperi două dispozitive care să lucreze precum PROTEKTOR.
  4. PROTEKTOR este disponibil atât  pentru sistemele de 220 V (uz casnic), cât şi pentru cele de 380 V (uz casnic şi parţial industrial).
  5. PROTEKTOR este uşor de montat, are un design plăcut și nu necesită mult spațiu. În cazul în care schimbi domiciliul, ProteKtor poate fi demontat şi montat în noua locuinţă. Se recomandă montarea numai de către electricieni autorizaţi.
  6. PROTEKTOR este construit în România şi are o garanţie de 12 luni de la data instalării.

GreenPointSolutions promoveaza un viitor inteligent si econom aducand in Romania tehnologii folosite cu succes de mai bine de 30 de ani!

Partenerii nostri:


 
Website by frONema concept