Funcţii suplimentare şi accesorii ale pompelor de caldura

 • Rezervorul de apã caldã
  Unele dintre sistemele de încãlzire Siemens-Novalean au încorporate rezervorul pentr apã caldã. În cazul pompelor de cãldurã din seria Compact, rezervorul este separat. În funcţie de capacitatea pompei de cãldurã, rezervoarele sunt disponibile în format de 300, 400 si 500 L.

 • Acumulatorul tampon de cãldurã
  În funcţie de instalaţia de pompe de cãldurã, se poate opta între un tampon de cãldurã ce poate fi situat sub pompã, cu o capacitate de 140l, sau alãturat, cu 200l. La cerere se pot livra rezervoare mai mari. Toate rezervoarele pot fi dotate cu elemente electrice de încãlzire.

 • Rezervoare multifuncţionale
  Rezervoarele pentru apã caldã multifuncţionale rãspund exact cerinţelor unui sistem de încãlzire cu pompe de cãldurã. Schimbãtoarele de cãldurã pentru suprafețe mari și construcția rafinatã dupã conform principului stratificãrii fac din rezervorul multifuncțional alegerea idealã pentru sistemele de încãlzire pe baza temperaturilor mici.

 • Sisteme de control
  Sistemul de control face ca pompa de cãldurã sã  devinã principala unitate de control din tehnica de încãlzire. Sistemele de control pot fi integrate sau aplicate pe perete.
  - perfecţiune în modul de funcţionare şi multitudine;
  - display grafic şi interfaţă superioară graficaă
  - meniu autoexplicativ;
  - sistem pentru dezgheţare pentru economisirea energiei;
  - program de încălzire prin podea;
  - funcţie de încărcare rapidă pentru rezervorul de apă caldă;
  - controlul diverşilor generatori de energie
  - ceas inteligent pentru comutare, simplu de folosit;
  - autocodare a pompei de căldură conectate;
  - update al programului prin memorie flash instalată.

 • Pompele de căldură Siemens-Novelan – seria Professional
  Pompele de căldură de mare capacitate Siemens-Novelan permit încălzirea ecologicã şi economică a oricărui tip de spaţiu.
  Siemens-Novelan oferă pompele de cãldurã profesionale pentru o încãlzire  eficientã, economicã şi ecologicã, destinate  unei game largi de utilizatori: spaţii industriale, comerciale, de producţie, unitãţi de învãţãmânt, spitale, hoteluri, spaţii de birouri, sere, etc.

  Pompele de cãldurã din seria Professional sunt disponibile in urmãtoarele variante:
  - Pompe de cãldurã sol/apã
  - Pompe de cãldurã apã/apã

GreenPointSolutions promoveaza un viitor inteligent si econom aducand in Romania tehnologii folosite cu succes de mai bine de 30 de ani!

Partenerii nostri:


 
Website by frONema concept