Obiecte sanitare

Oferim clienţilor din România pachete complete de obiecte sanitare pentru amenajarea băilor (de la baterii sanitare, obiecte din porţelan sanitar şi până la mobilier pentru băi şi spaţii SPA), produse de  liderul in domeniu American Standard Companies sub brandurile Ideal standard – Vidima (gama cea mai accesibilă) si Ceramica Dolomite (gama de produse premium).


Ideal Standard - Vidima

În spatele imaginii Ideal Standard - Vidima se află 70 de ani de experienţă şi tradiţie, tehnologii moderne şi personal cu înaltă calificare.

 Sub această marcă se oferă produse de porţelan sanitar, căzi acrilice, căzi ceramice, precum şi accesorii, deosebite prin calitatea superioară şi designul elegant.

 Oferind soluţii noi şi cu un design inovator, marca comercială Vidima este sinonimul produselor practice, ergonomice şi cu un înalt grad de valoare de consum.

 Atenţia nostră se îndreaptă tot mai mult spre crearea şi oferirea de soluţii complete  şi integrate pentru baie.

 Avantaje produse:

 ·  confecţionate din porţelan sanitar, rezistent împotriva acţiunii acizilor sau a altor preparate chimice;

 ·  acoperite cu glazură, care asigură o protecţie suplimentară şi o suprafaţă lucioasă pe toată perioada de exploatare a produsului;

 ·   design şi funcţionalitate;

 ·   seturi complete;

 ·   suport toaletă cu cădere controlată şi proprietăţi antibacteriene;

 ·   economie de spaţiu;

 ·   igienizare uşoară;

 ·   căzi acrilice în diferite forme si mărimi, cu podeaua căzii special prelucrată pentru a evita alunecările periculoase.

 

 Ideal Standard - Ceramica Dolomite

Cu o experienţă de peste 40 de ani, compania italiană Ceramica Dolomite produce o gamă foarte vastă de produse de înaltă clasă sub semnătura unor faimoşi designeri (Antonio Bullo, Marco Zanuso, Luigi Molinis şi Piano Design Workshop).

 Sub această marcă se oferă produse sanitare pentru băi rezidenţiale şi pentru spaţii publice: lavoare, chiuvete de bucătărie, căzi acrilice, mobilier pentru băi, baterii şi accesorii.

 Avantaje produse:

 ·   porţelanul veritabil (din minerale pure atent selectate, arse la 1300°) este impermeabil şi rezistent la atacul acizilor şi alcalinilor;

 ·   toate produsele sunt glazurate, rezistenţa şi funcţionalitatea fiind testate;

 ·   robusteţe, igienizare uşoara şi longevitate pentru produsele non-rezidenţiale;

 ·  căzile metacrilate sunt rezistente la impact, nu se fisurează, au o suprafaţă lucioasă şi menţin temperatura constantă a apei pentru perioade mai mari decât căzile obişnuite;

 ·  cabinele de duş din material sintetic sau sticlă securizată sunt rezistente, uşor de folosit şi curăţat, şi cu durată mare de viaţă;

GreenPointSolutions promoveaza un viitor inteligent si econom aducand in Romania tehnologii folosite cu succes de mai bine de 30 de ani!

Partenerii nostri:


 
Website by frONema concept