Tel: +40759046556
Program: Luni-Vineri: 9am - 6pm
0

Nu ai niciun produs în coș.

Mentenanță și curățare panouri solare
Panourile fotovoltaice curate oferă maximul de energie, de aceea panoul solar trebuie curățat profesional și apoi protejat!
Prezentare generală

Panourile fotovoltaice curate oferă maximul de energie, de aceea panoul solar trebuie curățat profesional și apoi protejat!

Una din cauzele principale ale pierderii de eficiență a panourilor fotovoltaice este murdăria. Panourile fotovoltaice se murdăresc din cauze multiple, cele mai frecvente fiind: praf, smog, cenușă, polen, rașini, elemente vegetale, excremente de păsări/lilieci, mucegai, pesticide, insecte, poluare, etc., reducând performanțele panourilor fotovoltaice între 10% și până la 60%, comparativ cu cele curățate sistematic cu apa dedurizată, care curăță perfect suprafețele murdare.

Ploaia nu este suficientă pentru a menține panourile fotovoltaice curate, ploaia transportă reziduuri și smog, astfel depunerile sunt perpetue și duc la scăderea eficienței panourilor.

Mai jos vă oferim câteva dintre beneficiile sistemului nostru de curățare:

Utilizează 100% apă purificată și demineralizată;
Fără detergenți sau chimicale dăunătoare;
Consum minim de apă (0.5 litri pentru panou);
Impact seminificativ asupra eficienței panourilor fotovoltaice;
În cazul în care nu există o sursă de apă în apropiere, vă punem la dispoziție labotaroarele noastre profesionale de curățenie, dotate cu sisteme profesionale de curățare, bazin de apă, generator de curent, accesorii specifice, etc.

Lasă investițiile tale pe mâini bune! Încredințează curățarea panourilor fotovoltaice unei echipe cu experiență!

Economisiți bani
Economisiți bani la utilități sau creșteți valoarea casei tale instalând panouri solare.
Consultanță și planificare
Sistemele noastre solare industriale la distanță sunt construite pentru a alimenta în mod fiabil locațiile critice ale clienților noștri.
Casa ta este energie
În fiecare zi, soarele ne oferă din abundență energie gratuită. Beneficiază de ea prin plasarea de panouri solare pe acoperișul casei tale.
Economisește bani, salvează mediul înconjurător
Oferim valoare clienților noștri prin produse și inovații continue.

Afacerea noastră cu energie solară oferă acum canalul preferat pentru unii dintre cei mai importanți producători fotovoltaici din lume, iar profesioniști din domeniul energiei solare lucrează împreună cu partenerii pentru îmbunătățirea caracteristicilor produsului, reducerea timpilor de livrare și îmbunătățirea fluxului de numerar.

Grijă pentru mediu
Soluții personalizate
Măsuri performante
Cere Ofertă

    Date sistem

    Metodă preferată de contact

    ro_RORomână